miten salata litecoin lompakko

Älä ikinä osta hardware-lompakkoa käytettynä. Yleisesti ottaen desktop-lompakot ovat varsin turvallisia, kunhan pidät tietokoneesi tietoturvasta huolta. Tässä artikkelissa käymme läpi miten ostaa Litecoinia helposti ja nopeasti esim.miten salata litecoin lompakko

Desktop-lompakko on seuraava askel tietoturvallisempaan suuntaan. Se on edelleen hot wallet-otsikon alla, mikä tarkoittaa online-yhteydessä olevaa lompakkoa. Desktop-lompakko on käytännössä ohjelmisto, joka asennetaan tietokoneellesi. Miten louhitaan muita kryptovaluuttoja.

Ensin sinun tulee kartoittaa mihin seuraavasta kahdesta ryhmästä kuulut:. Näin romuttuu väite siitä, että litecoinista tulisi niin kallis ettei sillä voisi maksaa pieniä ostoksia. Kaiken lisäksi Litecoin on avointa lähdekoodia. Ei ole fyysistä esinettä, tai edes digitaalista tiedostoa, jota voisi osoittaa sormella ja sanoa: "Tässä on litecoin." Sen sijaan on olemassa lohkoketju. Jotta päset juuri omaan lompakkoosi uudelleen, kopioi osoiteriviltä URL-osoite (kuvassa kohta "ÄLÄ hukkaa TÄTÄ kokonaisuudessaan itsellesi jonnekin hyvän talteen. Pörssin oma lompakko, kun luot tilin Coinbaseen, tulee sinulle automaattisesti käyttösi myös Bitcoin-lompakko. Vaikka moni nettilompakko onkin toiminut jo pitkän ja todettu turvalliseksi, on periaatteessa aina mahdollisuus, että nettilompakon palvelu hakkeroidaan ja yksityisavaimet varastetaan. Litecoinin toimintaperiaate on identtinen Bitcoinin kanssa, sillä Litecoin oli aluksi tavallaan Bitcoin-klooni eräin eroavaisuuksin.

Litecoin (LTC) esittely & yhteenvetomiten salata litecoin lompakko