bitcoin julkinen osoite haku

koulussa kuvattu video, jolla maahanmuuttajataustaiset nuoret pahoinpitelivät, uhkailivat, kiristivät ja ahdistelivat valkoisia lapsia. Timo Heikkinen, Pia Pakarinen ja Liisa Pohjolainen ajavat pakkomonikulttuurisuutta Helsingin kouluihin. Lisäksi monikulttuurinen rikollisuus kannattaa aina kuvata, jotta ilmiöstä tiedottaminen on mahdollisimman tehokasta. Kansallisen Vastarinnan tietojen mukaan videosta epäilty oppilas joutuu toistaiseksi opiskelemaan erityiskoulussa rangaistukseksi mielipiteistän. Paikalla pidettiin noin kymmenen minuutin puhe, jossa suomalaisia nuoria kannustettiin pitämän puoliaan väkivaltaisia maahantunkeutujia vastaan.

Kansallismielisten laillisiin tempauksiin PolPolla on sen sijaan nollatoleranssi. Opettajat eivät ole puuttuneet siirtolaisten riehumiseen lainkaan. Kuten sosiaalisessa mediassa huomautettiin, kohtelee PolPo suomalaisten laillisia ja väkivallattomia tempauksia huomattavasti ankarammin kuin maahantunkeutujien väkivaltaisia ja laittomia mielenilmauksia. Helsingin PolPo hyväksyy siis laittomat mielenosoitukset silloin, kun ne ovat maahantunkeutujien järjestämiä.

Bitcoin trader leijonan luola
Bitcoin gold fork wiki
Ethereum vs bitcoin käteisellä liiketoimi palkkiot

Aiemmin kevällä kurdisiirtolaiset järjestivät Helsingissä laittoman mielenilmauksen yhdessä naamioituneiden ärivasemmistolaisten kanssa. Vastarintaliike pätti järjestä koulun edustalla lyhyen protestin, jotta julkinen huomio saataisiin kohdistettua koulun ongelmiin ja koulun henkilökunnan häpeällisiin laiminlyönteihin. Timo Heikkinen on tehnyt selväksi, ettei hän siedä valkoisia nuoria, jotka ovat valmiita puolustamaan itseän. Lisäksi Helsingin poliittinen poliisi (PolPo) teki oma-aloitteisesti rikosilmoituksen tapauksesta täysin tekaistuin rikosepäilyin. Helsingin pättäjät raivostuivat tapauksesta. Poliisia tämä ei ole kiinnostanut. Mikäli Helsingin virkamiehet saavat pättä, raaan monikulttuurisen väkivallan uhka tulee olemaan kiinteä osa valkoisten lasten arkea myös tulevaisuudessa. Poliisi ei ole kertonut tehneensä oma-aloitteisia rikosilmoituksia videolla nähtävistä pahoinpitely- ja ahdistelutapauksista. Sen sijaan väkivaltaisuuksiin syyllistyneet maahantunkeutujat saavat jatkaa rikoksiaan Merilahden koulussa tuttuun tapaan, eikä näiden toimintaan ole käytännössä puututtu. Poliisi ei lakkauttanut kurdimielenosoituksia edes silloin, kun ne uhmasivat avoimesti virkavallan antamia reittiohjeita. Kurdit provosoivat poliisia järjestämällä tapahtuman keskellä yötä, vaikka poliisi oli aiemmin todennut, ettei mielenosoituksia sallita kello 22 jälkeen. Vastarintaliikkeen helsinkiläisiä aktivisteja osallistui viikko sitten tempaukseen bitcoin plexcoin Merilahden koulun edustalla.

Bitcoin julkinen osoite haku
bitcoin julkinen osoite haku