bitcoin-rahaa menossa alas

tiedä kuka on maksaja, se olet yleensä sinä. Viime viikon katsaukseen voit tutustua tältä. sivustoa pyörittävän Prasos Oy:n avoin osakeanti on alkamassa lähipäivinä. Lohkoketjun suhteen olen ainakin positiivinen, mutta en ole vielä täysin varma, onko lohkoketjusta hyötyä nimenomaan arkisten transaktioiden verifioinnissa verrattuna lohkoketjun ylläpitämisestä aiheutuviin kustannuksiin tai ylipätän vaadittavaan vaivannäkön. Tällä hetkellä moni suursijoittaja ostaa myös tuon narratiivin, joten seuraava altcoin-pump ei näytä olevan vielä kulman takana., jos et ole vielä miettinyt kryptovaluuttoihin sijoittamista Bitcoin vs Altcoin -näkökulmasta, nyt on korkea aika herätä tähän todellisuuteen. SegWit-tapahtuman, jossa muun muassa keskusteltiin laajasti Bitcoinin nykyisestä kehityksestä sekä siitä, mitä tulevaisuus tietä niin digivaluutalle, finanssiteknologialle kuin myös Prasos Oy:lle. Ja tapahtuma on maksuton. Uusien sijoittajien tuotto perustuu siihen, että löydät jostain sinua tyhmemmän uuden sijoittajan, joka maksaa sinulle korkeamman hinnan ( greater fool theory ).

Kaikesta siihen liittyvästä aiheellisesta kritiikistä huolimatta EMH pitä aika hyvin paikkaansa 99 ajasta. Tekniikkaa kutsutaan termillä painting the tape eli käytännössä kumpikaan meistä ei häviä rahaa tässä veivaamisessa. Edellä mainittu Bitcoin dominance -lukema on indikaattori tästä syklistä. Lue lisä about Viikkokatsaus 31/2017: Bitcoinin arvo ylitti 3 000 dollarin rajan viikkokatsaus, bittiraha, bitcoin, bcash, SegWit, kurssi, arvo, btc-e, ico Submitted by Bitcoin elä tällä hetkellä todennäköisesti yhtä vahvimmista ajoistaan koko historiassa. Lue lisä about Viikkokatsaus 48/2017: Bitcoinin kasvu on pätä huimaavaa viikkokatsaus, bittiraha, bitcoin, ennätyskurssi, arvo, futuurit, johdannaiset, cme, cboe, slush, louhinta, kiina, tesla, verotus, submitted by 11/27/2017, bitcoin ja monet muut suuret kryptovaluutat ovat rikkoneet viime viikolla ennätyksiä ja merkit näyttäisivät positiivisesti siltä, että sama. Lisäksi katsomme, mitä seuraa, kun uskonnollinen vakaumus ja periaatteellinen säntöjen noudattaminen yhdistetän lohkoketjuun ja sen pohjalta luodaan digivaluutta. Bileisiin osallistuminen on tietenkin maksutonta.

Tsekkaamme myös, mitä viikolla järjestetyssä Consensus 2017 -tapahtumassa oli tarjolla. Fo on ilmoittanut että heillä on 2 miljoonaa lompakkoa.

Nyt, kun Bitcoinin skaalauskiista on päasiallisesti ratkennut, virtuaalivaluutan arvo on pässyt nousemaan vapaammin ja turvallisemmin. Ainakin tämän ostaa bitcoin sofortüberweisung mahdollisuuden pohtiminen on kiinnostavaa. Sivuston tarkoitus on olla tietopaketti jokaiselle jota kiinnostaa bitcoin suomessa. Japani ja Etelä-Korea molemmat ovat ohittaneet Kiinan johtavina Bitcoin-maina ja otaksuttavasti tilanne säilyy tällaisena tulevaisuudessakin, mikäli kiinalaiset lainsätäjät eivät päse yksimielisyyteen jonkinlaisesta säntelystä, joka mahdollistaisi bitcoin-kaupan avaamisen uudestaan Kiinassa. Bitcoinin vahvuus perinteisiin valuttuoihin on se että se on täysin riippumaton kolmansista osapuolista. Tällä hetkellä näyttä siltä, että elämme kohdassa fear tai capitulation. Hän käy läpi tässä artikkelissa kuvattuja syklejä läpi hieman tarkemmin. Miten tämä sitten käytännössä tapahtuisi, se on kokonaan toinen juttu, mutta esimerkiksi näin: Sinä ja minä sovimme, että vaihdamme keskenän samoja Bitcoineja edestakaisin koko ajan madaltaen hintaa edelliseen transaktioon verrattuna.