bitcoin futuurit hinta vaikutus

kaikille kuplille on ennen pitkä aina käynyt, ja senkin hinta laskee, käntyy velkavivun täysi vipuvoima peluria vastaan. "Aikaisemmin siihen piti olla vähän teknistä osaamista, mutta nyt sitä varten on paljon palveluntarjoajia. Lisäksi sen arvoa on vaikea märittä, joten se voi olla mitä vain. Mutta kaupankäynnin jatkuessa riittä, että vakuus kattaa 40 prosenttia futuuriaseman arvosta. "Kryptovaluutoilla tulee olemaan todella huikeita vaikutuksia maailman finanssijärjestelmän ja moneen muuhunkin asiaan. Maailman suosituimman kryptovaluutan bitcoinin arvo huitelee jo yli 17 000 eurossa ja Chicagon pörssissä cboe:ssa on alkanut kaupankäynti bitcoin-futuureilla. Pörssi sanoo esimerkiksi keskeyttävänsä kaupankäynnin futuureilla kahdeksi minuutiksi, jos bitcoinin hinta nousee tai laskee nopeasti yli 10 prosenttia. Arvo-osuustilin sijaan bitcoineja varten tarvitaan bitcoin-lompakko, jonne bitcoin tallettuu. Tuossa epäsuorassa altistumassa on sisänrakennettu velkavipu, joka perustuu johdannaispörssien ja mahdollisten välittäjien asettamiin vakuusvaatimuksiin.

Futuurit muuttavat bitcoin-keinottelun luonnetta - Pörssiuutiset - Ilta Ensimmäiset bitcoin-futuurit tulivat markkinoille kurssi pyrähti Bitcoin price could be hit by bitcoin futures contracts, Tom Lee says

Mutta muutos on silti tosi. Suurimman osan esimerkiksi maailman raakaöljymarkkinoiden johdannaiskaupoista tekevät keskenän sellaiset finanssikeinottelijat, joilla ei ole pienintäkän halua tai edes mahdollisuutta vastaanottaa konttorilleen ainuttakaan öljytynnyriä. Yhtä hyvin sen arvo voi kuitenkin laskea vaikkapa jo huomenna lähelle nollaa. Sittemmin futuurisopimusten vakuutusluonne sai rinnalleen toisenlaisiakin käyttötapoja, kuten keinottelua. Mutta toisin kuin kulta, bitcoinit eivät ole vakioita, jotka odottaisivat löytäjänsä bittiavaruudessa. Johdannaiset voivat muuttaa bitcoin-kaupankäynnin ja -markkinoiden luonnetta olennaisesti muuksi kuin se on tähän asti ollut. Bitcoin taas haluaa, että ympäri maailmaa pyörii koko ajan paljon laskentatehoa, jotta bitcoinilla voi tehdä transaktioita.". Yksi futuurien peruspiirre on keinottelijoille tarjoutuva mahdollisuus suojata pelimerkkejän hinnan laskulta. Kupliin liittyy yleensä jokin aidosti iso juttu, uusi tekninen innovaatio.